Palvelut

HCA-ravintoainemittaus

Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. Voimme lukea laitteen antamista tuloksista, onko kehossamme riittävästi ravintoaineita ja esimerkiksi minkälainen kehon ph-tasapaino on. Mittaustarkkuus 70-80%, joka on riittävä terveyden ylläpitämiseen.

HCA-laite on magneettiresonanssimittaukseen perustuva mittausmenetelmä. HCA-laite hyödyntää Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikkaa, joka mahdollistaa sähköenergian siirron johdottomasti lyhyellä etäisyydellä.

Varaa aikaa tulosten analysointiin n. 1-1,5h. Itse mittaus kestää 1 min. Saat itsellesi raportin tuloksista ja jatko-ohjeista.

Health Consept Analyser on suuntaa antava terveydentarkkailulaite. Sillä ei voi diagnosoida sairauksia, mutta se sopii ravintoainetarpeiden kartoitukseen.

Laite mittaa:
-Sydän ja verisuonet
-Ruuansulatustoiminta
-Aivot ja keskushermosto
-Luun mineraalitiheys
-Kivennäisaineet
-Vitamiinit

-Aminohapot
-Koentsyymit
-Immuunijärjestelmän
-Haitalliset aineet
-Raskasmetallit
-Fyysinen perustaso
-Iho

Hinta

Aikuinen: 80€

(seurantamittaus: 50€)

Lapsi alle 12v. 40€

(seurantamittaus: 25€)

Raindrop-aromahieronta

Hoito tehdään terapeuttisentason Young Livingin eteerisillä öljyillä, jotka hierotaan lempeillä sively- ja hierontatekniikoilla jalkapohjiin, selkään ja selkärangalle paljalle iholle.

Öljyjen sively- ja hierontatekniikat ovat peräisin pohjoisamerikkalaisilta Lakotaintiaaneilta ja aasialaisen akupunktuuriperinteen taitajilta. Raindrop-hoidon tarkoituksena on tukea öljyillä kehon kaikkia elimiä, lihaksia, kudoksia ja luita syvillä solutasoilla. Hoito tukee immuunipuolustusjärjestelmää, korjaa kehon sähkömagneettista tasapainoa ja auttaa kehoa puhdistumaan fyysisestä ja tunneperäisestä kuonasta. Hoito tukee ryhtiä ja auttaa kehoa ylläpitämään suoraa keskilinjaa.

Hoidon kesto on noin 60min, mutta kannatta varata aikaa 90min.

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville tai henkilöille joilla on reseptilääkitys. Eikä henkilöille, jotka ovat saaneet joskus allergisen reaktion eteerisistä öljyistä tai, jos henkilö on ollut leikkauksessa tai hän on loukannut itsensä.

Hinta

Noin 60min: 80€

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia ja refleksologia ovat menetelmiä kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Niiden avulla voidaan poistaa ja avata kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä. Hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan päästä, korvista, jaloista ja käsistä. Olo hoidon jälkeen on rentoutunut vaikka hoidon aikana kipeitä heijastepisteitä löytyykin.

Tärkeää tietää:
Jos sinulla on antibioottikuuri, niin varaa aika vasta kuurin loputtua.
Jos sinulla on ollut aivoverenvuoto alle puoli vuotta sitten, niin hoitoa ei voida antaa.

Hinta

60min: 50€

90min: 69€

Vauvojen vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiaa vauvoille lempeästi hieromalla. Tukea voit saada koliikkiin, vatsavaivoihin, unipulmiin, synnytyksen jälkeisiin lihaskireyksiin jne.

Hinta

Noin 45Min: 30€

Vauva & vanhempi-vyöhyketerapia n. 2 h: 75€

Young Living – eteeriset öljyt kotiisi

Tutustu Young Livingin kemikaalittomiin ja laadukkaisiin eteerisiin öljyihin, kodin tuotteisiin ja kosmetiikkaan. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä sinulle sopivat tuotteet!