Palvelut

Hyvinvoinnin salainen kartta HCA-ravintoainemittaus

Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. Voimme lukea laitteen antamista tuloksista, onko kehossamme riittävästi ravintoaineita ja esimerkiksi minkälainen kehon ph-tasapaino on. Mittaustarkkuus 70-80%, joka on riittävä terveyden ylläpitämiseen.

HCA-laite on magneettiresonanssimittaukseen perustuva mittausmenetelmä. HCA-laite hyödyntää Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikkaa, joka mahdollistaa sähköenergian siirron johdottomasti lyhyellä etäisyydellä.

Varaa aikaa tulosten analysointiin n. 1h. Itse mittaus kestää 1 min. Saat itsellesi raportin tuloksista ja jatko-ohjeista.

Health Consept Analyser on suuntaa antava terveydentarkkailulaite. Sillä ei voi diagnosoida sairauksia, mutta se sopii ravintoainetarpeiden kartoitukseen.

Laite mittaa:
-Sydän ja verisuonet
-Ruuansulatustoiminta
-Aivot ja keskushermosto
-Luun mineraalitiheys
-Kivennäisaineet
-Vitamiinit

-Aminohapot
-Koentsyymit
-Immuunijärjestelmän
-Haitalliset aineet
-Raskasmetallit
-Fyysinen perustaso
-Iho

Hinta

Aikuinen: 80€

(seurantamittaus: 50€)

Lapsi alle 12v. 40€

(seurantamittaus: 25€)

Höyhenen kosketus-loitsu

ERITYINEN HOITO VAUVASTA HAAVEILEVALLE

Hoito, jossa vuoropuhelevat vyöhyketerapian taiat, vertaistuen viisauden ääni sekä voimauttavat ja hoitavat kädet. Tunnelmia liikuttelemme ja naiseutta houkuttelemme eteeristen öljyjen voimalla.

Tunteiden ja stressin vaikutusta hedelmällisyyteen on tieteellisesti tutkittu. Tutkimustulokset tukevat tietoa siitä, että rauhallinen, levollinen ja tasapainoisempi fyysinen keho ja mieli vaikuttavast myönteisesti hedelmällisyyteen. Olen loihtinut sinulle vauvasta haaveileva erityisen hoidon, jossa vuoropuhelevat vyöhyketerapian taiat, vertaistuen viisauden ääni sekä voimauttavat ja hoitavat kädet. Tunnelmaa liikuttelemme ja naiseutta houkuttelemme jo yli 6000 vuoden takaa tunnetuilla eteerisillä öljyillä. Lisäksi valloitamme haastetta juttelemalla tilanteesi eri puuttuvista palasista ennen hoitoa ja hoidon aikana. Höyhenen kosketus-loitsu toimii täydentävänä tukena lapsihaaveille korvaamatta lääketieteellisiä menetelmiä.

Hoidon kesto 75min.

Tule kokemaan ainutlaatuinen kokonaisvaltainen hoito. Ei suositella, jos meneillään on antibioottihoito tai rokotuksesta on alle kaksi viikkoa aikaa.

75min: 120€

Helpotuksen huokauksen houkuttelu-loitsu VYÖHYKETERAPIA

Iloisen noidan hoitavissa käsissä arki pysähtyy hetkeksi, mieli istutetaan kiikkustuoliin, keholle annetaan lupa rentoutua hetkeksi. Vyöhyketerapian taiolla loitsutaan ja houkutellaan helpotuksen huokausta ja tasapainoisempaa eloa – vetreämpää ja eloisampaa kehoa ja mieltä. Koko kehon refleksologinen vyöhyketerapiahoito on loistava tapa pitää itsestä huolta elämän melskeessä. Sopii kaiken ikäisille. Aikaa varatessasi huomioi, että sinulle ei ole meneillään antibioottikuuria ja, että rokotuksista on kulunut ainakin kaksi viikkoa.

Vyöhyketerapia ja refleksologia ovat menetelmiä kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Niiden avulla voidaan poistaa ja avata kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä. Hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan päästä, korvista, jaloista ja käsistä. Olo hoidon jälkeen on rentoutunut vaikka hoidon aikana kipeitä heijastepisteitä löytyykin.

Halutessasi loitsussa voidaan käyttää tunnelmia voimaannuttamaan eteerisiä öljyjä. Klikkaa lisäpalveluna aikaa varatessasi tai mainitse hoitoon tullessasi.

Tärkeää tietää:
Jos sinulla on antibioottikuuri, niin varaa aika vasta kuurin loputtua.
Jos sinulla on ollut aivoverenvuoto alle puoli vuotta sitten, niin hoitoa ei voida antaa.

60min: 80€

Eteeriset öljyt tunnelmaa taikomaan 15€

Hyppysellinen hemmottelua ja helpotusta vauvoille –  VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA

Tasapainottava ja lempeä hoito vauvoille maalliseen maailmaan putkahtamisen jäljiltä. Iloinen noita taikoo lempeästi vetreyttä kehoon ja helpotusta harmituksiin. Loitsutaan parempia unia ja iloisempia hetkiä. Samalla houkutellaan vanhemmille varmuutta, lempeää ja myötätuntoista tukea vanhemmuuteen. Huomio aikaa varatessa, että lapsen rokotuksista on kulunut 3-4 päivää.

Tukea voit saada koliikkiin, vatsavaivoihin, unipulmiin, synnytyksen jälkeisiin lihaskireyksiin jne.

NELJÄS HOITO VELOITUKSETTA.

Hinta 55€

Kotikonstit tunnelmien ja hyvinvoinnin taikomiseen luonnon antimien taikapadasta

Young Living – eteeriset öljyt kotiisi

Hyvinvoinnin kestit kotonasi tai Iloisen noidan tuvassa

Liity mukaan Iloisen noidan heimoon

Luonnonmukaiset ja puhtaat valinnat arjessa houkuttelevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Taio kotisi tunnelma uudeksi puhtailla ja laadukkailla Young Livingin eteesisillä öljyillä.

Saisiko olla ripaus iloa ja piristystä vai kenties hyppysellinen rauhaa ja seesteisyyttä?

Kotikonsteina Iloinen noita loihtisi olohuoneeseesi mystisen diffuserin tuomaan tunnelmaa. Eteeriset öljyt siivittävät tunnelman toiseen tuoksujen taoilla.

Päivittäiseen kehon kuuraamiseen Young living tarjoaa puhtaita antimia niin kutreille, kainaloille ja purukalustolle. Huomioiden myös perheen pienimmät. Onpa Young Living loihtinut purkkiin myös luonnon aarteita yrttien, kasvien ja ravintoaineidenkin muodossa, joissa puhtaus ja imeytyvyys on taikasanoina toimivuudelle. Kotisi kuuraamiseksi löydät helpot ja hyväksi havaitut taikaliemet Young Livingin kodintuotevalikoimasta myrkkyliemien tilalle.

 

Loihdi itsesi Iloisen noidan kanssa Young Livingin taikapatojen äärelle

Iloisen noidan Young Living heimoon sopii liittyä jokainen itselleen arvoilleen sopivilla tavoilla.

KERTALOITSU – tilaa kerran

Avaamalla omat jäsentunnukset verkkokauppaan ja tilaamalla haluamasi taikakalut olet jo alussa. Valitsemalla itsellesi Iloisen noidan heiluttelemaan Öljyoppaan taikasauvaa, käytä kirjautuessasi suosittelija- ja sponsoritunnukseksi 12683295.

KUUKAUSITTAINEN TAIKA – liity ER-ohjelmaan

Saatatpa haluta houkutella hyvinvointia kotiisi joka kuukausi, joten silloin kannattaa ilmoittautua kuukausittaiseksi ER-tilajaksi. Saat tilaamasi ja itse valitsemasi tuotteet kotiisi automaattisesti. Samalla saat rahanarvoisia bonuspisteitä tekemästäsi ostoista. Kuukausittainen minimiostoraja n. 60-70€

KERRO SALAISISTA TAIOISTA KAVERILLEKIN – saa omat Young Living tuotteet veloituksetta

Halutessasi voit lähetellä savumerkkejä ystävillekin näistä luonnonmukaisista aarteista. Voin tulla kotiisi taikomaan Hyvinvoinnin kestit Young Livingin tuotteden parissa. Kestit voidaan pistää pystyyn myös Iloisen noidan tuvassa.

ETSITKÖ ELÄMÄN SALAISTA AINESOSAA TAI UUTTA KARTTAA MERKITYKSELLISEEN ARKIPUHTEESEEN? – uusi merkityksellinen työ ja liiketoiminta

Iloisen noidan kanssa voit Young Livingin tuotteisiin tutustumalla ja ne käyttöön ottamalla raapustella itsellesi uutta tulevaisuutta. Lähettämällä savumerkkejä luonnontaioista muillekin, auttamalla omaa heimoasi alkuun omalla kartallaan voi Young Livingistä muodostua sinulle uusi elämäntapa ja jopa työ. Oman asenteesi kun asemoit sellaiseen toimeliaaseen vinkkeliin, niin Young Living voi tulevaisuudessa palkita pitkäjänteisen ja sitoutuneen puhteiden äärellä olemisen hyvinvoinnin ja runsauden lisäksi merkityksellisyydellä.

Tutustu Young Livingin kemikaalittomiin ja laadukkaisiin eteerisiin öljyihin, kodin tuotteisiin ja kosmetiikkaan. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä sinulle sopivat tuotteet!