Iloinen noita

Iloisen Noidan tarina

Olen nykyaikainen noita Terhi Törmänen Laukaasta. Vaimo ja kahden ihanan pojan äiti. Isoimman osan työurastani olen toiminut kehitysvamma-alalla, joka on erittäin lähellä sydäntäni edelleen. Olen myös työnohjaaja ja työyhteisön hyvinvoinnin taustalla olevat tekijät alkoivat kiinostaa minua vuonna 2008. Sen jälkeen oman työuupumuksen ja lapsettomuushoitojen jälkeen kiinnostukseni suunta on jatkunut syvemmälle ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Oman kokemukseni ja koulutukseni kautta olen rakentanut omaa lähestymistapaani ihmisen hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin. Raskaina lapsettomushoitoaikoina tutustuin vyöhyketerapiaan ja se oli ainoa hoitomuoto, mikä sai stressaantuneen kehoni ja mieleni rauhoittumaan. Silloin ajatus vyöhyketerapiasta jäi kytemään sisimpääni.

Ensimmäisen lapsen saatuamme aloin kiinnittämään huomiota hyvinvointiini; mitä syön, mitä juon, mitä kemikaaleja levitän iholleni, mitä kemikaaleja kotoamme löytyy?

Ensimmäisen lapsen saatuamme aloin kiinnittämään huomiota hyvinvointiini; mitä syön, mitä juon, mitä kemikaaleja levitän iholleni, mitä kemikaaleja kotoamme löytyy? Liikuin ja aloin elää kemikaalittomammin. Ei hetkeäkään, kun toinen lapsemme syntyi täysin ”luomusti”. Tällöin tiesin, mihin suuntaan ajatukseni luonnonmukaisuudesta ja kemikaalittomuudesta minua veisi. Rittävä palautuminen, laadukas uni, puhdas ravinto ja tasapainoinen mieli ja keho ovat ohjenuorani hyvinvointiin.

Hahmo_kopioSm

Toisen lapsemme syntymän jälkeen huomasin herkistyneeni synteettisille tuoksuille ja sain esim. hajuvesistä, hajustetuista pesuaineista erittäin huonon olon. Silloin jäi elämästäni pois tuoksut. Elokuussa 2017 elämääni tuli eteeriset öljyt. Eikä mitkä tahansa eteeriset öljyt vaan Young Livingin eteeriset öljyt. Iloitsin saadessani tuoksut takaisin elämääni tietämättä, mitä muuta se polku elämääni tuo tullessaan. Ihanien, puhtaiden, arvojeni mukaisten tuotteiden lisäksi olen saanut elämääni hyvinvointia, runsautta ja tarkoitusta ihmisten ja itsensäkehittämisen mahdollisuuksien myötä. Lisäksi olen saanut Young Livingistä myös yhden osan uutta työtäni. Käytän eteerisiä öljyjä vyöhyketerapiahoidoissa asiakkaan niin halutessa ja RainDrop-aromahoidossa.

Hca-ravintoainemittaukset tuli palveluihini ystäväni kannustuksen myötä. Mittaukset, vyöhyketerapia ja luonnonmukainen elämä ovat palveluja joita Iloinen noita tarjoaa sinun hyvinvointisi tueksi – yhdessä tai erikseen, valintasi mukaan. Palveluitani on saatavillasi Laukaan lisäksi Rovaniemellä ja Helsingissä.
Sydäntä lähelläni ovat ihmiset, jotka kiinnostuvat omasta hyvinvoinnistaan, kun stressaantunut keho ja mieli painaa elämänilon maanrakoseen. Haluan auttaa ihmisiä, joita riepottelee hormooniepätasapainot ja/tai lapsen saaminen on toive ja isoin haave. Haluan auttaa HCA-ravintoainemittausten avulla kehoa sisältä päin kartoittamalla ravintoaineet tasapainoon. Vyöhyketerapialla tasapainotamme kehoa ja mieltä sopusointuun, niin kuin viritettäisiin soitinta soimaan parhaimmassa vireessä. Lisänä Young Livingin puhtaiden tuotteiden avulla sinulla on mahdollisuus purkaa kemikaalikuormaa kehostasi ja kodistasi.

Yritykseni nimi Iloinen Noita sai inspiraationsa Andrew Newmanin lasten kirjasta nimeltä Iloinen noita. Kun luin lapsilleni kirjaa vuonna 2018 päätin, että se päivä, kun perustan yrityksen yritykseni nimeksi tulee Iloinen noita ja se päivä on nyt koittanut.